Nyhedsbrev
Skriv din e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.  

Betingelser

Produktinformation:
På Pjdart.dk oplyses varens væsentligste egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os pjdart(a)email.dk

Betaling
De konto oplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.
Ved køb med Dankort, Visa/dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Elektron eller JCB, trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Pjdart.dk.

Ved netbank, bedes beløbet overføres til Danske Bank

Reg. nr. 3470

Konto nr. 3470615400

Oplysninger medsendes også i ordrebekræftelsen

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms og ekskl. porto.

Levering:
Varen kan leveres fra dag til dag, hvis du bestiller mandag til fredag inden kl. 16.00 (pakker) kl. 19 med småbreve.

Du skal dog tage højde for, at vi bruger Postdanmark og de kan ikke levere på søndage og helligdage. 
Alle ordrer sendes med: Postdanmark. Fragtprisen fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen/fakturaen.
I tilfælde af forsinket levering, bedes du kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på fejlen.
I tilfælde af udgåede varer vil kunden straks blive underrettet herom evt. indbetalte beløb vil straks blive tilbageført af pjdart.dk. Alle varer du finder på pjdart´s hjemmeside er dog på lager.

Reklamation:
Pjdart.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Pjdart.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over fejl og mangler på leverede produkter skal meddeles til  Pjdart.dk i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen for at være gældende.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Pjdart.dk
Pjdart.dk dækker ikke følgeskader på tilsluttet tilbehør og/eller indirekte tab så som tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, datatab, installationsomkostninger og lign.

Pjdart.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre web-sites igennem links. Disse web-sites er uden for Pjdart.dk´s  kontrol. Vi kan derfor på ingen måde indestå for indholdet på disse sider.

Retur / Fortrydelse
Skulle du fortryde dit køb indenfor 14 dage fra modtagelsestidspunktet, tilbagebetaler vi varens pris inkl. fragt og levering. Kunden må dog selv afholde udgifter til returneringen. Fødevarer og andre fordærvelige produkter, som vin og chokolade, kan ikke returneres. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.
Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse.
Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelses retten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.
Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Sikkerhed:
Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til sikkerhed(a)onpart.dk og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om hvilke informationer Pjdart.dk opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail.

Cookies:
Der benyttes ikke cookies medmindre I som kunder selv accepterer dette.

Log:
Log statistik bruges på Pjdart.dk. Et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm.
På Pjdart.dk anvendes log statistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Log statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.

Forbehold for ændringer
Pjdart.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Pjdart.dk tager forbehold for nedbrud af server og forkert prissætning skyldet serverkomplikationer.

Misbrug
Misbrug af Pjdart.dk medføre politianmeldelse

Links:

www.betaling.dk (PBS)

www.forbrugersikkerhed (FDIH / Forbrugerrådet)

www.fs.dk (Forbrugerstyrelsen)

www.net-tjek.dk (Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker)

www.fbr.dk (Forbrugerrådet)

www.fi.dk (Forbrugerinformation)

Tilbage
..er tom!

Kassen

Dag til dag levering
14 dages fuld returret
Diskret forsendelse